hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Parijs Sightseeing
On-line Transferboekingen
paris

Boek uw Parijs luchthaventransfer in 4 eenvoudige stappen. Selecteer uw luchthaven van aankomst en klik "Volgende>>"


 

Het stadscentrum is verbazend compact en alles is binnen wandelafstand van elkaar verwijderd. Een goede introductie van Parijs is een cruise op de Seine of het beklimmen van de Eiffeltoren en neem een eerste kijk op deze adembenemende stad. Er is veel te veel te zien in Parijs!

De romantische zielen moeten de herenhuizen in het Marais district en Place des Vosges niet missen, de thuis van Victor Hugo.
Wie geinteresseerd is in moderne kunst en design gaan best richting Centre Georges Pompidou, Jean Nouvel's Instituut du Monde Arabe of het Grande Arche de la Défense vanwaar men Parijs kan bezichtigen door het glas van de supersnelle glazen lift.

De Grande Arche, degene die op dezelfde geografische as ligt als Napoleon's Arc de Triomphe en de Champs-Elysées, werd een eeuw en een half later gebouwd. Deze ongerijmdheid (de moderne stad geplaatst naast de oude) is een onderdeel van Parijs' charme.

Er zijn een groot aantal musea in Parijs, beginnend van degene met uitgebreide collecties zoals het Louvre tot de kleine en originele - zoals het Musée des Arts Forains.

Ontdek ook iets nieuws zoals het verjongde Bercy district met zijn groene ruimtes en populaire bars of Belleville met zijn cosmopolitische en ethnic restaurants. Paris Plage is ook zeer populair, zeker in de zomer als de inwoners ontspannen op de met zand bedekte ruimte in een strandstoel.

Toeristische Informatie:
Parijs Conventie en Bezoekers Bureau
25 rue des Pyramides
Tel: 0892 683 000.
Website: www.paris-touristoffice.com
Openingsuren: (Jun.-Okt.) dagelijks 09:00-19:00u, (Nov.-Mei) Maan.-Zat. 11:00-19:00u, Zondagen 10:00-19:00u.

Andere toeristische diensten vindt men aan de Gare de Lyon, 20 boulevard Diderot, 12th (open Maan. tot Zat. 08:00-18:00u), Gare du Nord, 18 rue de Dunkerque, 10th (open 08:00-18:00u), Opera, 11 rue Scribe, 9th (open 09:00-18:30u), Eiffeltoren (open dagelijks 11:00-18:40 Mei tot Sept.).

Pasjes:
De Museumpas (website: www.museums-of-paris.com) staat u gratis onbeperkte toegang toe tot meer dan 70 musea en monumenten in de regio van Parijs, met inbegrip van de Arc de Triomphe, Nationaal museum van het Louvre, Museum d'Orsay en het Rodin museum.

De 2, 4 of 6-dagenpas is te koop op de toeristische dienst, deelnemende musea en monumenten, metro stations en FNAC winkels. Het helpt de bezoeker lange wachtrijen te omzeilen maar heeft geen gratis toegang tot tijdelijke- of speciale tentoonstellingen.

paris essential guide

 

 

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+