hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Orly naar Eurodisney Parijs transfer - Disneyland Parijs Informatie
paris

Disneyland Resort Parijs is zonder twijfel één van de populairste familievakantie-bestemmingen in Europa. Gelegen in Marne-la-Vallée, slechts 30 kilometer ten Oosten van Parijs. De bouw van het Franse Disneyland begon in 1988 en het oord werd officieel geopend als "Eurodisney" op 12 April 1992.

Kinderen zijn helemaal weg van Disneyland Parijs. Nabij de hoofdstad gelegen is het een ideale daguitstap vanuit Parijs. Het park is verdeeld in drie gebieden: Disneyland Park, Walt Disney Studios en het Disney dorp.

book your transfer

Disneyland Park is een van de twee themaparken. Gebasseerd op het stramien van Disneyland in California, geopend als Eurodisney en later gewijzigd in Disneyland Parijs in 1995. Walt Disney Studios werd later aangebouwdl.

Het eerste themapark is verdeeld in vijf delen, elk introduceert een specifiek thema: Main Street, USA, Fantasyland, Adventureland, Discoveryland and Frontierland. Het park wordt ieder seizoen van nieuwe decoratie voorzien een aantal wijzigingen om bepaalde feestdagen in de schijnwerper te zetten zoals bijvoorbeeld Kerstmis wanneer alles in het thema van de Kerst staat.

Walt Disney Studios is het tweede themapark. Het park staat centraal voor een filmstudio en toont de atmosfeer van een filmset aan. Er werd reeds gewerkt aan een aantal van Disneys toppers zoals "De kleine zeemeermin, de leeuwenkoning en Pocahontas".

Ten laatste is er Disney Village een groot, kleurrijk, multifunctioneel winkelcentrum in Disneyland Parijs en zeker een bezoekje waard. Het is gelegen naast de twee themaparken van Disneyland parijs. Er is een fantastisch grote hall met electronische spelletjes, een McDonalds en een oneindig aantal winkels die een varia aan producten en souvenirs van Disneyland Parijs aanbieden.

Er is veel meer te doen dan in een ordinair pretpark of wat één denkt om in een gewoon themapark te zien. Veel van de sets zijn ongelooflijk gedetailleerd en de verscheidenheid van activiteiten kan zelf de verwachtingen van de meest veeleisende bezoeker vervullen..

De beste tijd om het park te bezoeken is buiten hetseizoen tijdens een weekdag (Maandag & Donderdag zijn het beste) dan maakt u de beste kans om alle attracties te bezoeken zonder al te lange wachtrijen. Op andere dagen zijn er steevast lange wachttijden voor populaire attracties, vooral op de middag. Niettemin, voor de populairste attracties is het "Fastpass" reservatiesysteem mogelijk.

Er zijn zeven hotels, allemaal gelegen in Disneyland Parijs. Ze zijn uitgerust met zwembaden, fitnessruimtes, tennisbanen, pony-maneges en nog veel meer faciliteiten. Wanneer u verblijft in één van de Disneyland hotels heeft men ook de kans om kennis te maken met een aantal van de wereldbekende disneyfiguren.

eurodisney
eurodisney disneyland paris
 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+