hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Nice Luchthaventransfer naar Saint Tropez
Saint Tropez Informatie
paris

St. Tropez wordt gerekend tot een van de meest populaire cosmopolische bestemmingen wereldwijd en mede door zijn bekendheid tonen bezoekers interesse de hele Côte d' Azur te verkennen.

book your transfer

Toeristen die de drukke stranden bevolken in de wijde omgeving van St. Tropez zouden versteld staan van het feit dat het oorspronkelijk een klein, rustig vissersstadje was. De enige mensen die in die tijd enige interesse toonden in de locatie waren artiesten, over het algemeen schrijvers en schilders.

De reden van de verandering, die zowat van dag op dag plaatsvond in 1956, is dat de film "And God Created Woman" met in de hoofdrol Brigitte Bardot daar gedraaid werd, waarna de mythe van de absoluut mondaine bestemming gecreëerd was. Sindsdien, dagen een groot aantal beroemdheden, paparazzi en nieuwsgierige toeristen op tijdens de zomer en veroorzaken een grote chaos aan ieder strand alsook in het kleine stadje.
 
Natuurlijk, St. Tropez is gekend vor zijn prachtige gouden zandstranden. De meeste van hen zijn aan het oosters gedeelte van de peninsula gelegen, buiten de stad. Het alom bekende Plage de Pampelonne ligt daar, overvol met cafes, restaurants, strandbars en clubs.

Een ander bekend strand is het Place des Lices, veelvuldig bezocht door zowel buitenlandse als lokale filmsterren. Als u belang hecht aan wat verondersteld is “hot” te zijn onder beroemdheden, dan zijn hier een paar tips: favoriete drankje is Pastis, niet te missen accessoire zijn leren sandalen en een populaire activiteit is een spel petanque.

Aan de andere kant, als u van de minder drukke stranden houd, is er het gratis toegankelijke Plage de l'Escalet. Nog een aantal stranden die het bezoeken waard zijn: Caneliers Beach, Bouillabaisse Beach en Salins Beach.

Voor degenen met interesse in de stads geschiedenis, het werd genaamd naar Saint Torpes, een Christelijke martelaar evrmoord door Keizer Nero. In zijn eer wordt jaarlijks een processie gehouden waarbij een buste wordt rondgedragen en de stadswacht geweersalvo's afvuurt.

Midden juni dragen de inwoners van Saint Tropez 18e eeuwse, provencaalse klederdracht en nemen deel aan de "bravade". In het begin van oktober wordt een jachtrace gehouden (“Nioulargue”) waaraan taltijke goede jachtboten deelnemen.

book your transfer

 

 

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+