hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Nice Luchthaventransfer naar Nice stadscentrum
Nice stadscentrum Informatie
paris

Nice is de laatste twee eeuwen, zonder twijfel, een van de meest gegeerde toeristiche bestemmingen. Het is de 5e grootste stad van Frankrijk en trekt massas mensen aan het hele jaar door.

book your transfer

De bezoekers zullen door de schilderachtige oude stad van Nice worden gecharmeerd (“Vieux Nice”). De smalle straten en kleine pleintjes met hun ontelbare cafeetjes en ontspannen sfeer, gezellige bistros en interessante selectie winkeltjes en boetieks.

Als u van plan bent aan sightseeing te doen dan moet u stellig een aantal van de kerken een bezoek brengen: Kathedraal Sainte Reparate, de kapel de la Misericorde en de Eglise du Gesu Saint Jacques Le Majeur om maar enkele op te noemen.

Andere plaatsen die een bezoek waard zijn zijn het Parc du Chateau met adembenemende zichten over de stad, de Promenade des Anglais waar u het Palais de Mediterranée kan bezichtigen met zijn impossante facade of een van de stadsmusea.

Indien men wenst te genieten van zon en zee zal men niet teleurgesteld worden. Hoewel de stranden geen zandstranden zijn zijn, het water is kristalhelder en van hoge temperatuur. De lokale bevolking geniet ongeveer het hele jaar van de zon en men zegt dat zonnebaden mogelijk is vanaf Maart.

Nice is gesitueerd in het hart van de Franse Riviera en is een ideale keuze als u van plan bent eveneens andere steden te bezoeken. Een korte rit tot net buiten de stad en u bevindt zich in Cimiez waar men de ruïnes van de Romaanse baden, uit de tijd van het Romeins imperium, kan bezichtigen.

Cemenelum, een belangrijke stad, was daar gelegen in die tijd. Terwijl men in de buurt is kan men daar ook het klooster van Notre Dame de Cimiez bezichtigen.

Een ideale periode om Nice te bezoeken is tijdens het Karnaval, wanneer de stad de gelegenheid voor weken viert. De festiviteiten omvatten parades, vuurwerk en eindeloos dansen, de hele stad omhult zich in een magische sfeer.

book your transfer

 

 

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+