hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Nice Luchthaventransfer naar Cannes
Cannes Informatie
paris

Iedereen die naar films kijkt is op de hoogte van het internationaal filmfestival dat ieder jaar in Mei gehouden wordt te Cannes. Wat u misschien niet weet is dat Cannes eveneens een verrukkelijke stad is, gelegen aan de Franse Riviera met ontelbare prachtige zandstranden, ideaal voor het genieten van zon en zee.

book your transferJammer genoeg zijn deze enkel toegankelijk voor de gasten van de vele luxehotels. Publieke stranden zijn te vinden aan de westzijde van het Palais de Festival.

Het filmfestival vindt plaats in het Palais de Festival, gelegen aan het bekende La Croisette. Het trekt sterren aan van over de hele wereld van wie de meeste wereldberoemd zijn. Vandaar dat de stad tijdens het festival druk bezocht wordt door zowel journalisten als toeristen.

La Croisette is een prachtige promenade omringd door palmbomen die zich uitstrekken tussen de luxehotels en de kustlijn.

Buiten het Palais de Festival hebben vele beroemdheden hun voet- of handafdruk achtergelaten. Rondom het gebouw vindt u vele dure boetieks met unieke items.

Indien u de stad wenst te verkennen moet u de oude haven bezoeken (“Vieux Port”) iets meer naar het westen gelegen. Een klein stadje Le Suquet genaamd ligt iets verderop heuvelopwaarts.

Als u de boot neemt kan u ook de Lerin eilanden bezoeken, slechts 15 minuten verwijderd van de stad. Dit zijn twee kleine eilanden, één met een minuscuul fort de ander met een abdij.
De man die het eerst op het idee kwam dat Cannes getransformeerd kon worden van een stil vissersstadje tot een mondain vakantieoord was Lord Broughham in 1832.

De dag van vandaag is het bewezen dat zijn intuïtie juist was. De beste periode om Cannes te bezoeken is vanaf Mei tot Oktober. Als u houdt van cosmopolische en luxueuze resorts voor uw vakantie dan garandeerd Nice u een onvergetelijke tijd!

book your transfer

 

 

 

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+