hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Reis naar Paphos - Cyprus Transfer Boekingen
paphos

Boek uw luchthaven of haven transfer in Cyprus in 4 eenvoudige stappen. Selecteer uw luchthaven of haven van aankomst hieronder en klik "Volgende>>"


 

Paphos eist een aantal unieke zaken aan bekendheid op: het was onder andere hier dat Aphrodite, godin van liefde, vanuit de zee aan land kwam en duizenden liefdescultussen over de Helleense wereld vond.

Het was hier dat Agamemnon, leider van het Arcadisch contingent aan Troye schipbreuk opliep en het was eveneens hier dat de Heilige Paul and it was also here that St Paul stopped off on his way to Rome for a quick conversion of the local proconsul.

Paphos is een stad waar mythe en realiteit in elkaar overgaan u kan er Romeinse Villa's bezichtigen, Byzantijnse Kerken en Middeleeuwse kastelen op slechts enkele minuten wandelen van de haven.

Er zijn talrijke historische plaatsen in het gebied verspreid, veel van wie nu beschermd worden als Cultureel erfgoed - Unesco.

Het nonchalante van Paphos boven het oude havengebied op zijn eigen manier; de eigentijdse hotels vermengen zich met oude gebouwen zij aan zij tegen een steile helling die door de Byzantijnen in de de eerste eeuw VC werden gebouwd.

De stad Paphos zelf bestaat eigenlijk uit twee verschillende gebieden. Kato Paphos (havengebied) en Ktima (de heuvel) het oude en nieuwe gedeelte van de stad. Allebei maken ze deel uit van het bloeiende toevluchtsoord die oude en nieuw combineerd door zijn rijke historische sites, moderne hotels, bars en nachtclubs.

 

cyprus trasnfers

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+