hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos luchthaven naar Tochni transfer
Tochni Informatie
tochni

Tochni is een klein pitoresk dorpje hoofdzakelijk uit steen opgetrokken, gelegen tussen Larnaca en Limassol op de flank van twee heuvels gescheiden door een kleine rivier.

book your transfer

Zijn naam is hoogstwaarschijnlijk afgeleid uit het woord "Techni" (hetgeen kunst betekent) daar het dorp bekend stond voor zijn Meester Steenbewerkers die in de regio op een unieke manier te werk gingen.

Het dorp is door de jaren heen traditioneel gebleven, hetgeen de bezoeker zal merken bij de eerste blik op de schoonheid die aan hem geopenbaard wordt als hij de nauwe steegjes met stenen huizen, de binnenplaatsen en kleurrijke tuinen tot aan de prachtige kerk van de Heilige Constantinos en Eleni in het hart van het dorp bezoekt.

Er is eveneens een lokale supermarkt, koffieshops en een bank op het dorpsplein. Het dorp is slechts op enkele minuten rijden verwijderd van het lieftallige "Governors Beach".

Governors Beach is ongeveer 15 km ten Oosten van Limassol gelegen en kan makkelijk bereikt worden per wagen of taxi. Er zijn kleine zanderige ruimtes, tavernes en een kamping maar geen hotels of appartementen


tochni tochni tochni

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+