hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos luchthaven naar Pedoulas transfer
Pedoulas Informatie
pedoulas

The third village up Troodos Mountain is Pedoulas, situated in the Marathasa Valley, and is a village famous for its cherries and their blossoms in spring.

It is a small summer resort, with a maze of narrow steep streets, and is known for its Sunday markets, the painted medieval church of Archangel Michael dating back to 1474, and an abundance of springtime cherry blossom.

book your transfer

Voor diegenen die van eenvoud houden en de Cypriotische traditie wensen te ervaren is een dorp als Pedoulas de ideale bestemming.

Er zijn veel toeristische excursies die naar de Troodos bergen en omliggende gebieden van Pedoulas leiden. Zoals Omodos welke een gerestaureerd dorp en het klooster Kykkos is, maar het is geen bestemming voor die die zon, zee en strand zoeken. Skien is populair tijdens de winterperiode.

Het gebied is één van opmerkelijke natuurlijke schoonheid. Weg van de kosmopolitische steden en de kustdorpen zal u grote gebieden van natuurlijk, onbeschadigd platteland vinden. De ruwe, met pijnboom beklede bergen, de bossen, de boom- en wijngaarden zijn bezaaid met rustige, leeftijdloze dorpen.

In April en Mei komen de bergen to leven en staat alles in bloei en in April en Oktober zijn de migrerende vogels aan de hemel te bespeuren. Ten alle tijde zorgt de locale bevolking voor een warm en vriendelijk welkom.

.


pedoulas
pedoulas

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+