hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos luchthaven naar Maroni transfer
Maroni Informatie
maroni

Slechts 30 min verwijderd van beide Limassol en Larnaca, dit slaperige dorp heeft een bevolking van ruwweg 400 mensen. Gesitueerd op een plaats waar inwoners een makkelijke verbinding hebben met de belangrijkste stadscentra of verkiezen rustig afgezonderd te blijven op 5 min van de kust!

Het dorp bewaart - tot op grote hoogte - zijn traditionele architectuur met de smalle straten, de stenen huizen met lokale steen gebouwd, met de schilderachtige balkons op de hogere verdiepingen, de bogen en de voordeuren met gebeitelde kaders.

book your transfer

Het dorpscentrum biedt moderne faciliteiten aan met inbegrip van een medisch centrum, bank, garage en er is een waaier van typische winkels die de kwaliteitsgoederen en diensten aanbieden. Allen binnen handbereik samen met een paar lokale tavernes en restaurants die een ruim gamma gerechten en wijnen aanbieden.

De combinatie van uitstekende levenskwaliteit, lage kosten voor levensonderhoud, gastvrije mensen en een uitstekende infrastructuur met inbegrip van een goed netwerk van wegen en nieuwe autosnelwegen.

Het gebied is rijk aan antiquiteiten aangezien reeds sinds vroege prehistorie werd bewoond, toe te schrijven aan het vruchtbare land in de vallei van de rivier.

Het dorp geniet jaarlijks een gemiddelde neerslag van ongeveer 380 millimeter; welke toelaat citrusvruchten (citroenen, grapefruits, sinaasappelen), graangewassen, foerageinstallaties, olijfbomen en dat diverse types van groenten kunnen worden gecultiveerd.

maroni

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+