hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos Luchthaven naar Limassol Stadscentrum transfer - Limassol Stad Informatie
limasol

Gevestigd in het midden van het eiland is Limassol in het centrum van modern Cyprus. Larnaca, Paphos, Troodos en Nicosia zijn allen binnen bereik van één uur rijden.

Limassol is een druk centrum, met een groot commercieel gebied en een internationale haven. Naast de grote ontwikkeling van Limassol kunt u archeologische plaatsen en middeleeuwse kastelen daterend uit de middeleeuwen vinden binnen de stad .

book your transfer

Limassol is het eilands belangrijkste toeristische bestemming en centrum van de wijnteelt met een befaamd jaarlijks wijnfestival.
De stad biedt een groot aantal tophotels aan evenals restaurants en nachtclubs ter aanvulling van het prachtige zandstrand.

Limassol en het Zuidwesten

Limassol tweedegrootste stad in Cyprus en bezit de belangrijkste industriele haven van het eiland met een constante stroom van schepen aan de horizon. Het is een zeer populaire bestemming voor reizigers slechts kort geleden ingehaald door Agia Napa.

De stad voorziet van een groot aantal tavernes en cafe's en heeft een populaire winkelstraat in de oude stad dichtbij het kasteel, gekend als St Andrew' Straat. De belangrijkste route langs de kust strekt zich van de oude haven voor meer dan 15 km uit tot aan Amathus en de grote hotelcomplexen.

Limassol heeft vele bezienswaardigheden zoals tuinen, theaters, bioskopen en een bloeiend nachtleven. Er zijn eveneens nabijgelegen historische attracties zoals het Kasteel Kolossi en de oude Romeinse site van Kourion. Limassol is arbeidersstad, wat zoveel betekent als er staat hele jaar door iets te gebeuren.

 

 
limassol limassol limassol
limassol  

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+