hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos luchthaven naar Larnaca stadscentrum transfer
Larnaca Stadscentrum Informatie
larnaca

Larnaca is stad in Cyprus en was oorsprongkelijk genaam Kition, or Kittium.

Larnaca werd meer dan 6000 jaar geleden gesticht en bevind zich op dezelfde plaats sinds die tijd. Hetgeen niet het geval is bij veel andere steden uit de oudheid.

book your transfer

Met zijn vroege oorsprong heeft Larnaca zich steeds op het kruispunt der beschaving bevonden al sedert de vroege oudheid was het een plaats met veel bezoekers en kolonisten.

Over de jaren kwamen mensen naar Larnaca als kolonisten, handelaren, invallers, veroveraars of toeristen. De Grieken, Perziers, de Egyptenaren, de Romeinen, de Byzantijnen, de Franken, de Venetianen, de Turken en de Britten.

Vandaag de dag trekt Larnaca jaarlijks drie miljoen bezoekers aan die aankomen via de internationale luchthaven van Larnaca, de haven of jachthaven.

Larnaca en het Oosten

Larnaca ontpopt zich al snel tot een populaire plaats om te werken, wonen of terug te trekken na het pensioen. Het gebied is vlak en ideaal om te wandelen in tegenstelling to Paphos dat heuvelachtig is. Larnaca bezit een mooie jachthaven en haven en is thuis van de Internationale Luchthaven Larnaca, de belangrijkste luchthaven in Cyprus.

De promenade aan de kustlijn is onlangs verbeterd en is nu een zeer prettig gebied dat met koffiehuizen en restaurants is afgelijnd. Er zijn een aantal musea, theaters en bioscopen en het is een zeer populaire bestemming voor de enthousiaste watersporter.

Als resultaat van het relatieve gebrek aan toeristen, kan het verblijf in Larnaca aanzienlijk goedkoper zijn dan in andere kustgebieden. Dit zou een beslissende factor kunnen zijn als u overweegt deze gastvrije stad met zijn hartelijke bewoners te bezoeken.


larnaca larnaca larnaca

transfer bookings

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+