hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos luchthaven naar Kissonerga transfer
Kissonerga Informatie
kissonegra

Kissonerga is een klein dorp in Zuidwest Cyprus. Het dorp Kissonerga is gelegen tussen Paphos and Coral Bay, 7km van Paphos, omgeven door bananenplantages in een gebied gekend als de "Ktima" Laaglanden.

Aan de weg lans de kust zijn meerdere hotels, mini-markets, een groot aantal bars en tavernes, eveneens als kleine complexen met winkels hoofdzakelijk voorzien voor toeristen.

book your transfer

Onder de ondernemingen die in Kissonerga gevonden worden zijn een paardenmanege en de bootwerf, die boten verkoopt en de dienstenboten van alle vormen en grootte herstelt.

Naast de kustweg heeft het dorp Kissonerga een hoofdstraat waar alle diensten beschikbaar zijn zoals bank, postkantoor (dat gevestigd is in een koffieshop), boekhandel, bloemist, apotheek en kapper evenals restaurants, verscheidene minimarkten en koffieshops.

Er is ook een communautair gebied, dat hoofdzakelijk als speelplaats wordt gebruikt. Tegenover de speelplaats kon men de Kerk van de Transfiguratie bezoeken en niet verre van deze kerk zijn er de ruïnes van een uiterst kleine kapel gewijd aan Heiligen Zinovia en Filonilli. Deze twee heiligen kwamen naar Paphos met St Paul om het Christendom teverspreiden. Zij stierven en werden begraven hier in Kissonerga.

In het Noorden van Kissonerga werd onlangs een nieuw voetbalstadion gebouwd tussen de talrijke bananeplantages. Vóór de komst van EU- richtlijnen, ging het Kissonerga voor de wind met deze bloeiende plantages, maar nu, droevig genoeg, zijn veel ervan aan hun lot overgelaten aangezien de geproduceerde bananen niet de veeleisende criteria voldoen om die binnen de EU uit te voeren.

kissonegra kissonegra

holiday transfers
kissonegra

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+