hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos luchthaven naar Kalavassos transfer
Kalavassos Informatie
kalavassos

Kalavassos is 3km ten westen van Tochni gelegen en is een idylisch dorp gebouwd op een heuvel.

Oorsprongkelijk genaamd Kali Vasi (wat betekent ‘Goede Basis’) werd het later Kalavassos genaamd. Inderdaad, door de gelijke afstand ten opzichte van de drie belangrijkste steden (30 min van Nicosia, Larnaka en Limassol) is het steeds een ideale uitvalsbasis geweest.

book your transfer

Een aantal van de meest opmerkelijke kolonies van de oudheid werden gevonden in het gebied, zoals Tenta (Neolithische leeftijd).
Niet ver van het dorp is de Kalavasos waterdam met zijn serene omgeving. Een andere favoriete plaats is het dorps oude mijn, vandaag niet meer in gebruik.

Kalavasos dorp is omringd door een prachtig landschap met zeezicht naar het Zuiden toe en de bergen in het Westen. Het is slechts 10min verwijderd van een aantal idylische stranden die de gelegenheid geven tot zeilen, snorkelen, op de vele natuurpaden aan de kustlijn.

In de nabijgelegen dorpen Zygi en Tochni kan u traditionele winkels vinden die kant en met de hand gemaakte zilveren ornamenten verkopen. De visrestaurants zijn beroemd over heel Cyprus.

De inwoners van Kalavasos zijn zeer gastvrij en er zijn een aantal koffieshops op het dorpsplein waar de dorpelingen graag hun avonden doorbrengen. Als u op zoek bent naar nachtclubs dan is Limassol slechts 20 min verwijderd en Larnaca en Nicosia 30 min.

 

kalavassos kalavassos area
kalavassos district

cyprus trasnfers

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+