hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Paphos Airport naar Agia Napa transfer
Agia Napa Informatie
ayia napa

In de loop der jaren heeft Agia Napa zich tot een populaire vakantiebestemming ontwikkelt. Toe te schrijven aan zijn prachtige glasheldere blauwe kust met goudkleurig zand en vele attracties.

Het is algemeen bekend voor zijn bruissend nachtleven met veel prachtige nachtclubs en bars, die zich op mensen van om het even welke tijd richt. Indien u op zoek bent naar cultuur vallen er veel plaatsen te bezoeken die de traditie van Cyprus nog steeds handhaven.

book your transfer

Agia Napa is zeer populair bij de jongere reiziger. Er zijn aardige tavernes; bars en een overvloed aan watersport activiteiten. Het dorp van Agia Napa wordt gecentreerd door de beroemde Cypriotische kerk van Agia Napa (Heilige Napa), het kleine dorp nu uitgegroeid to een populair toevluchtsoord. Er zijn oude sites te bezoeken en verkenning van de adembenemende landschappen mag u niet missen.

Daar zal u de kans hebben om van de Cypriotische gastvrijheid te genieten, die vriendschappelijk en vrolijk is en u zult het ware vakantiegevoel zullen schenken. Een opwindende ervaring wacht op u.

Agia Napa is gelegen op de rand van de oosterse zuidkust van het eiland Cyprus, beroemd voor zijn zandstranden. Een trefplaats voor jongeren op zoek naar het bruissende nachtleven in combinatie met zon, zee en strand.

cyprus trasnfers

Evenementen & Feesten
-Carnaval: 20 - 23 Februari Straatcarnaval in alle steden.
-Wijnfestuval: 30 Augustus - 10 September in Limassol.
-Kataklysmos: 24 Mei Kustfestival in alle kustdorpen en -steden.
Religieuze feestdagen worden gevierd bij de kerk.

Maritieme Museum
Het Maritieme Museum is gelegen in Agia Napas' stadhuis. Het is het eerste natuurmuseum van zijn soort in Cyprus en illustreert verleden en huidig leven in zee. Het promoot eveneens de studie en onderzoek voor oceanografie terwijl het het belang van de bescherming van het marien milieu duidelijk benadrukt.

De tentoongestelde voorwerpen omvatten een wederopbouw van een dinosauruszeebedding, visfossielen, shelpen, zeeëgels, zeeschildpadden, planten en nog veel meer. Elk specimen in het museum werd verwijderd uit zijn natuurlijke habitat na dood. Het mariene Museum wordt jaarlijks bezocht door duizenden toeristen.

 

 

ayia napa ayia napa ayia napa

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+