hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Protaras transfer
Protaras Informatie
protaras

Protaras, is de meest dominerende toeristenbestemming in de buurt van Agia Napa. In oudheid, bevond zich waar nu Protaras gevestigd is de oude stad-staat van Leukolla. Historisch "Baai van de Vijgeboom" genaamd, maar vandaag staan rijen hotels zij aan zij aan de waterkant en is er niet één vijgeboom te bespeuren.

book your transfer

Gelukkig heeft de zee zijn glasheldere kleur behouden en de stranden van Protoras worden tot enkele van de beste van het eiland gerekend. Het meest befaamde strand is genaamd "Baai van de Vijgeboom". Protaras is ook gekend als "Het land van de windmolens" die de nostalgie van het verleden onderhoud..

Het is in een plaats van aanzienlijke grootte met tientallen hotels met hoge capaciteit, hotelflats, villa's, restaurants, bars en alle soorten faciliteiten die een modern vakantieoord hoort te hebben.

Nachtleven
Een nacht in Protaras, de hoofdstraat ondergaat een metamorfose en wordt een explosie van licht en geluid daar de vele nachtclubs, discobars, cafes en clubs het volume opkrikken om klanten te lokken. Veel zaken bieden live voorstellingen of karaoke aan en de disco's of clubs hebben Engelse DJ's en lichtshows te bieden. Er zijn een aantal nachtclubs en alle serieuze clubbers verkiezen de avond in Agia Napa door te brengen.

Activiteiten
Het belangrijkste strand in Protaras biedt een waaier van watersporten en materiaalverhuur aan, van peddelbotentot jetskis. De locatie is bijzonder geschikt voor kinderen, de meeste hotels en flats bieden uitstekende kinderclubs aan.

Er zijn twee fantastische waterparken dichtbij in Agia Napa, die spanning en avontuur voor alle leeftijden verstrekken. De meeste bezoekers genieten van een wandeling langs kliffen aan de kustlijn, in het bijzonder in de lente wanneer het landschap in een zee van wilde bloemen baad.

De meest energieke kunnen de steile steile rots aan de rand van Protaras, aan de Kerk van Agios Ilias beklimmen vanwaar men een spectaculaire zicht geniet. De lokale exploitanten bieden verscheidene dagtochten, cruises en excursies aan naar verschillende bezienswaardigheden zoals de Bergen van Troodos of een bezoek aan Nicosia.

protaras protaras protaras

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+