hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Polis transfer
Polis Informatie
polis

Polis Chrysochous, hetgeen in het grieks "stad" betekent, is een van de mooiste steden van Cyprus, een mengeling van bergenlandschap en zandstranden, nabij de plaats waar Aphrodite, godin van liefde en schoonheid, gebruikte om haar geliefde Adonis te ontmoeten. Slechts op 30 minuten afstand van Paphos (Pafos).

book your transfer

Polis Chrysochous wordt beschouwd als ideale een plaats voor natuurliefhebbers en die houden van een actieve vakantie, zoals wandelen, fietsen, paardrijden, golf, duiken en een variatie van watersporten.

Er zijn talrijke verblijfsmogelijkheden binnen het gebied in alle categorieën met alle noodzakelijke faciliteiten voor de reiziger zoals een toeristenbureau, banken, ziekenhuis, apotheken, winkels, restaurants, tavernes, bars, koffieshops, enz. Het klimaat is uitzonderlijk goed met de milde winters die in het bijzonder warm zeewater verstrekken.

Polis Chrysochous wordt gediend door de schilderachtige vissershaven van Latchi - een aantrekkelijk het hele jaar en befaamd voor zijn vistavernes, watersportfaciliteiten en boottrips naar Akamas - een must voor alle bezoekers van Polis.

In het verleden diende het als een kleine haven voor het verschepen van johannesbrood peulen. De oude stenen pakhuizen zijn inmiddels omgebouwd tot restaurants, vistavernes en recreatieruimtes. De vernieuwde vishaven (nu met een ruimere jachthaven) is een favoriete bestemming.

Meer informatie

polis polis polis

polis map
 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+