hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Pissouri transfer
Pissouri Informatie
pissouri

Pissouri is een kustdorp gelegen tussen Limassol en Paphos. Pissouri administratief gebied is het derde grootste in het Limassol district. Pissouri is ongeveer drie kilometer weg van de baai genaamd "Cape Aspro" gesitueerd, gebouwd op de flank van een groene heuvel.

book your transfer

Er zijn twee verschillende gemeenschappen, het Gebied van het dorp Pissouri en het gebied van de baai Pissouri. De totale permanente bevolking bereikt rond de 1100 mensen, waarvan de helft Cyprioten, de rest vreemdelingen, hoofdzakelijk geemigreerde Britten en bezoekers.

Het unieke karakter en de aantrekkingskracht van Pissouri zijn te danken aan Cypriotisch karakter dat is behouden. Het is nog steeds een zeer actief dorp, landbouwers die nu eveneens bij het toerisme in variërende graden van succes betrokken zijn.

De bezoekers kunnen al het noodzakelijke vinden in Pissouri. Er zijn verscheidene winkels die aan elke elke behoefte voldoen. Wat betreft de tavernes, restaurants en bars,een er zijn er een verbazende aantal en in grote verscheidenheid - allen voorzien u van gerechten en drank van uitzonderlijke kwaliteit.

In Pissouri zal de bezoeker zeker en vast belanstelling hebben voor een aantal met historische waarde elementen. Zoals onder andere de grote kerk van de Apostel Andreas, alsook voor de kleine oude kerkjes van de gemeenschap.

Bezoeken aan de kerk en de kappeletjes in het gebied is mogelijk in excursiestijl, het is gemakkelijk en goed georganiseerd. De bezoekers worden overweldigd door de grootte van de schoonheid, charme, de godsdienstige toewijding van hen die leefden en deze heilige monumenten ter ere van het Christendom, de glorie en cultuur in deze mooie en gastvrije gemeenschappen creeërden.pissouri pissouri pissouri

 

 
globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+