hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Paphos stadscentrum transfer
Paphos Stad Informatie
paphos

De stad Paphos zelf bestaat eigenlijk uit twee verschillende gebieden. Paphos en Kato Paphos het oude en nieuwe gedeelte van de stad. Allebei maken ze deel uit van het bloeiende toevluchtsoord die oude en nieuw combineerd door zijn rijke historische sites, moderne hotels, bars en nachtclubs . De stad van Paphos is opgenomen in de officiële Unesco lijst voor cultureel erfgoed en natuurlijke schatten.

book your transfer

Een kleine haven gelegen aan de westzijde van het eiland, gebruikt door de voormalige hoofdstad van het eiland. Paphos heeft een prachtige kuststrook met charmante inwoners in de nabijgelegen bergdorpen waar het leven in geen eeuwen veranderd is.

Paphos duizenden jaren van geschiedenis terzijde, heeft een modern stadscentrum waar het belangrijkste toeristengebied samen met een  schilderachtige haven gevuld met bars en restaurants en een kasteel die de haven overziet gesitueerd is. Paphos heeft altijd locale bezoekers van  Cyprus evenals internationale reizigers aangetrokken.

Paphos is eveneens de geboorteplaats van Aphrodite, Godin van Liefde en Schoonheid. Dichtbij kunt u „Petra tou Romiou“ vinden (Aphrodite' s Rots), die de plaats van haar geboorte markeert en is gelegen 15km ten Oosten van de Stad Paphos.

Er zijn talrijke historische plaatsen in het gebied verspreid, veel van wie nu beschermd worden als Cultureel erfgoed - Unesco.

 

 
paphos paphos paphos

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+