hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Latchi transfer
Latchi Informatie
latchi

Latchi / Latsi is de pitoreske haven van Polis, befaamd in Cyprus voor zijn verse vis. In het verleden diende het als een kleine haven voor het verschepen van johannesbrood peulen. De oude stenen pakhuizen zijn inmiddels omgebouwd tot restaurants, vistavernes en recreatieruimtes.

book your transfer

Vakantie in Latchi trekt diegene aan op zoek naar een rustige, vredige strandvakantie omgeven door het groene platteland in een schilderachtig vissersdorpje met een overvloed aan Cypriotisch karakter. Een prachtige omgeving aan de grens van de Akamas Peninsula aan de Noordwestkust van Cyprus.

Een vakantie in Latchi biedt de kans om te ontspannen en genieten op het strand weg van het massatoerisme. Het dorp is populair bij wandelaars, natuurliefhebbers en vogelobserveerders.

Van Latchi kunnen de reizigers naar Polis gaan vanwaar korte cruises naar het Schiereiland Akamas vertrekken: een mooi beschermd natuurgebied met wandelpaden ruwe kloven, wilde bloemen en schitterende uiterst kleine geïsoleerde inhammen, een must voor alle bezoekers.

Het nachtleven van Latchi is vrij bescheiden . Het hoogtepunt van vakantie in Latchi is het bezoeken van charmante traditionele tavernes en restaurants aan de kust die uitstekende zeevruchten, verse vis en Cypriotische keuken aanbieden: prettig, ontspannen, rustig de avond doorbrengen. Hoewel er een disco is in Latchi en nog een paar meer in Polis.

Vandaag de dag is Latchi getransformeerd tot een kleine maar aantrekkelijke vakantiebestemming.

 

 
latsi holiday trnasfers
latchi

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+