hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Germasoyia transfer
Germasoyia Informatie
germasogia

De razendsnelle groei langs de kust heeft van Germasoyia een belangrijk toeristisch centrum gemaakt. Het karakter van het historische centrum, de interessante sites in het gebied, zijn topografische ligging en zijn natuurlijke omgeving bracht het stadsbestuur ertoe om een regionale regeling voor de bescherming, de regeneratie en de bevordering van het gebied in werking te stellen evenals het aanmaken van een stadsplanning voor de bouw van hoteleenheden rond het centrum in een poging om de Cypriotische toeristenindustrie te versterken.

book your transfer

Het historische centrum van Germasoyia is het centrum van sociale en politieke activiteit sinds vroege Christelijke tijden. Ondanks de veranderingen het tijdens de jaren heeft ondergaan, handhaaft het nog steeds de kenmerken van een traditionele Cypriotisch dorp zelfs de meest veeleisende bezoeker zal ervan genieten.

Dwalend door zijn smalle, steile straten, kan de bezoeker genieten van de eenvoud van de traditionele steenhuizen, de prachtige kerk van Agia Paraskevi, de kerk van Agia Christina en het Culturele Centrum Germasoyia. Tot slot kan hij op adem komen een traditionele koffieshop genietend van een Cypriotische koffie.

Het oude Germasoyia op loopafstand van de kust biedt de bezoeker de kans om aan te komen via de vallei Germasoyia, in April en Mei onder de bloeiende citrusbomen en de intense geur van de citroenbloesems.

 

 
germasoyia germasoyia germasoyia

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+