hotel
hotel
hotel
group bookings
thawte security

Onmiddellijk bevestigde reservaties.
Veilige transacties.
Geen zorgen - Geen verborgen kosten.
visa
Wij aanvaarden krediet transacties via Amex, Visa & Master Card.
 
Larnaca Luchthaven naar Chlorakas transfer
Chlorakas Informatie
chlorakas

De schilderachtige kustlijn van Chlorakas, met overweldigende uitzichten over de Middellandse Zee is gesitueerd op minieme afstand van het toeristische Paphos met al zijn attracties, bars en restaurants en gelegen nabij de de idylische zandstranden van Coral Bay.

book your transfer

Chlorakas ofwel Khlorakas is beroemd als landingsplaats van Kolonel Grivas Dhigenis in 1954 bij het begin van zijn guerillacampagne en werd genaamd "Dhigenis' landing". Dhigenis was een Griekse God en de naam werd gegeven aan Grivas om zijn ware identiteit geheim te houden. Er is een klein museum die zijn boot huist, in beslag genomen in 1955 terwijl het wapens transporteerde van EOKA. Het museum is gratis en dagelijks open.

Het Coral Bay gebied verstrekt enkele van de beste stranden aan de westelijke kant van het eiland. Gevestigd ongeveer rond 8km ten westen van de stad Paphos, het is er uiterst geschikt voor gezinsvakanties. Coral Bay is ideaal voor zonnebaden, ontspannen, wandelen of het deelnemen aan een aantal watersporten met inbegrip van deltavliegen, jetski, snorkelen en duiken.

cyprus trasnfers

 

 
chlorakas chlorakas chloracas

 

 

 

globe English (Intl Site) Uk flag English (UK) Italy flag Italiano
german flag Deutch austrian flag Deutsch (Österreich) swiss flag Deutsch (Schweiz)
greek flag Ελληνικά netherlands flag Nederlands (NL) belgium flag Nederlands (BE)
romanian flag Romana russian flag Русский
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Google+